19.2.2016

Interior inspiration

Ajattelin tulla kertomaan teille, että kirjoitettiimpa maanantaina vuokrasopimus! Mun ja J:n asumisoikeus opiskelija-asunnossamme oli loppumaisillaan, joten melko pian oli saatava uusi kämppä. Emme hakeneet asuntoa yksityiseltä vuokranantajalta, koska ne on usein kalliimpia ja todella harvaan saa ottaa lemmikin. Saimme viime viikolla sitten tarjouksen kaupungin vuokrakämpästä ja maanantaina pääsimme katsomaan sitä, jolloin sopimus piti myös allekirjoittaa. Nopeaa toimintaa. :D

Asunto on melko uusi, 2013 rakennettu ja 68.5 neliöinen kolmio. Hieman isompi siis kuin nykyinen kaksiomme. Siellä on tumma laminaattilattia (kelpaa, tämän hetkisen harmaan muovilattian jälkeen!) sekä kuudennen kerroksen katolla sauna ja vilvoittelutilat. Oon niin innoissani tosta ja haluaisin jo päästä muuttamaan, mutta siellä on vielä vähän siivottavaa... Siitä inspiroituneena kuitenkin tein sisustusinspiraatiokollaasin mitä kaikkea haluaisin uuteen kotiimme.


Interior design

Interior design by mariannemilia featuring ghost furniture

Kartellilta haluaisin tuollaisen pikku pöydän ja läpinäkyvän tuolin, Lexingtonilta kahvikupit ja pyyhkeitä, uuden isomman tekolampaantaljan, ison koristeellisen peilin, makuuhuoneeseen uuden lampun ja olohuoneeseen uuden huonetuoksun, kun syksyllä Zara Homesta ostamani tuoksu alkaa olla jo loppumaisillaan. Lisäksi todennäköisesti joudumme ostamaan pian uuden sohvan, kun edellisestä on katkennut joku poikkipuu - mitä ei kylläkään näe, mutta sohva voi romahtaa minä hetkenä hyvänsä. :D Otan uudesta kodista kuvat, kun olemme saaneet tavarat paikoilleen, mutta siinä voi mennä vielä jonkun aikaa... Jos joku muuten tietää, mistä tuollaisia koristeellisia peilejä saa, niin vinkatkaa ihmeessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti