30.3.2014

Weekend

Perjantaina näin pitkästä aikaa ystävääni Natashaa <3 Kävimme Zarassa ja tarkoituksena oli, että olen vain Natashan mukana ja en ostaisi mitään, mutta toisinhan siinä kävi. Korkeavyötäröiset tummansiniset kultaisilla vetoketjuilla koristellut housut oli niin ihanat, että pakkohan ne oli ostaa. Hupsista! Zaran jälkeen menimme kahvilaan istuskelemaan ja juttelemaan. Juttua taas riitti, kun emme olleet hetkeen nähneet. Ostin hieman epäröiden jääkahvin (kahvia en siis juo), mutta se osoittautuikin todella hyväksi! Aion tässä joku päivä kokeilla tuota myös kotona. Kahvittelun jälkeen kävimme Makuunista ostamassa vähän karkkia leffaevääksi. Kävimme katsomassa elokuvan Sinkkuna suhteessa, joka oli todella hyvä! Suosittelen! Ilta oli kyllä onnistunut ja meillä oli tosi kivaa. <3



Lauantaina menimme poikaystäväni ja hänen veljensä synttäri-illalliselle (he eivät siis ole kaksosia) heidän vanhempien luokse, jonne tuli myös heidän täti, setä ja J:n veljen tyttöystävä. Söimme alkupalaksi avokadokeittoa, pääruoaksi rosmariinilohkoperunoita sekä pihvejä salaatin ja viinin kera, ja jälkiruokana oli mansikkajäädykettä. Nam! 



Laitoin hiukset nutturalle, jotta ne eivät ole tiellä syödessä ja muutenkin kampaus on kiva ja sopivan juhlava.





Toppi H&M / Housut ZARA / Kaulakoru Gina Tricot / Korvikset Thaimaasta

Tänään käväisimme koiramme Lolan kanssa J:n vanhemmilla (he asuvat siis n. 1,5km päässä meistä) vähän syömässä. Muuten olemme olleet kotona ja viettänyt rentouttavaa sunnuntaita leffaa katsellen ja Ben&Jerry'siä syöden. Lisäksi meillä on (mun toivosta) Snooki & Jwoww maraton kesken. Sen katselu siis jatkukoon!



xoxo, Marianne

2 kommenttia: