23.3.2014

Tukholman risteily

Hyvää huomenta! Oltiin poikkikseni kanssa kahdestaan viime viikonloppuna uudistetulla Silja Serenadella. Olin ostanut risteilyn ja buffetin J:lle synttärilahjaksi, vaikkakin vähän etukäteen (kuukauden) ennen varsinaisia synttäreitä. Meillä oli siis molempina iltoina buffet ja söimme kyllä koko rahan edestä! Risteilyllä oli Brasiliaviikot, joten buffetissa oli tarjolla tortilloja ja illalla Atlantis Palacessa oli Brasiliatyyppinen esitys. Nautiskelimme siellä drinksuja (tai no minä niitä drinksuja join), mutta emme kuitenkaan kovin myöhään valvoneet. Aamulla suuntasimme ensiksi Burger Kingiin ja sen jälkeen Gallerianiin. En kuitenkaan löytänyt etsimiäni saappaita, mutta löysin kivan valkoisen paidan ja Hollisterilta ihanan pinkin tuulitakin!

Toppi New Yorker / Housut Cubus / Kaulakoru Gina Tricot / Laukku Teneriffalta / Korkkarit saatu Miss Helsinki kisasta





Gallerianin jälkeen menimme takaisin laivaan ja nukuimme parin tunnin päikkärit. Sitten olikin taas buffetin aika ja nälkä oli jo sopivasti ehtinyt tulla. Ei tullut otettua tämän enempää kuvia buffetissa, kun keskityin vain syömiseen. :D Masut täynnä siirryimme kiertelemään laivan kauppoihin ja Tax Freestä tarttui matkaan Victoria's Secretin hand and body cream White Cotton & Pink Lily sekä vähän (1 litra) Baileysia.





Oli ihanaa päästä hetkeksi pois kotoa ja viettämään laatuaikaa yhdessä. Kokonaisuudessaan reissu oli onnistunut  ja J:llekin tälläinen synttärilahja oli todella mieluinen!


Rentouttavaa sunnuntaita! <3 xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti