5.12.2017

Our cozy bedroom

_SAM5775

Moikka! Olen pitkästä aikaa taas ehtinyt keskittyä kodin sisustamiseen ja kotona on tapahtunut jonkun verran muutoksia syksyn/alkutalven aikana. Ajattelin nyt esitellä makuuhuoneemme, joka alkaa vihdoin olemaan valmis. Olemme nimittäin asuneet nykyisessä kodissamme jo 1,5 vuotta, mutta edelleen seiniltä puuttui taulut. Osa tauluista meillä jo oli entuudestaan, mutta ne nojaili seinää vasten, koska en ollut satavarma mihin haluan ne, enkä halunnut turhia reikiä seinään. Nyt, kun saimme itse tekemämme sängynpäädyn valmiiksi, pystyi taulutkin laittamaan seinille. Taulujulisteet on tilattu Deseniolta ja kehykset kävin ostamassa Ikeasta. Desenion kehysten hinnat olivat nelinkertaiset Ikean kehyksiin verrattuna, joten päädyin Ikean tuotteisiin - eikä ne mielestäni näytä yhtään pahalta. Yölamput lähtivät samalla kerralla matkaan.

_SAM5755-2
_SAM5764

Sängynpäädyn teimme poikaystäväni kanssa tosiaan itse netistä löytämillämme ohjeilla. Halusin sängynpäädystä valkoisen, jotta se sopii kaiken kanssa, joten päädyimme ostamaan valkoisen keinonahan. Olimme suunnitelleet laittavamme sängynpäätyyn myös napit, jotka on jo päällystetty samalla keinonahalla, mutta pelkään, että nappeja painaessa kangas ei muotoudu täydellisesti ja jää epäsiistin näköiseksi. Siksi tässä nyt vielä pohditaan, uskaltaako niitä laittaa. Kerrottakoon nyt sitten, että tietenkään tämä sängynpäätyprojekti ei sujunut ilman vahinkoja. Nappeja tehdessä nahkaa joutui sen jäykkyyden vuoksi painamaan kovalla voimalla nappiin (ja tietysti se tapahtui heikon huonekalun päällä), jolloin nappi meni läpi senkistämme ja siihen tuli reikä. Että sitä mukaa, kun teemme huonekaluja itsellemme, samaan tahtiin rikomme niitä... :D Ja sekin vielä, jos emme aio nappeja laittaa, niin reikä tuli aivan turhaan!


_SAM5633-2
_SAM5678-2 
Kuvista, joissa Lola on voi nähdä, miltä makuuhuoneemme näytti ennen. Yöpöydätkin on ostettu vasta tänä syksynä, joten makkarimme ei aiemmin näyttänyt oikein miltään. :D

_SAM5760-2

Pidän meidän makuuhuoneesta, koska se ei ole neliön muotoinen, niin kuin tavallisesti, vaan yksi seinä menee viistosti. Tavallaan sen ansiosta huoneesta on saatu isompi, mutta toisaalta sisustaminen on vähän hankalaa. Lisäksi makkarissa on isot ikkunat, joten se on valoisa sekä sieltä on pääsy terassille.

Huomenna onkin kauan odotettu Suomen sadan vuoden itsenäisyyspäivä. Suunnitelmissa on käydä J:n perheen luona syömässä juhlapäivällinen, jonka jälkeen tulemme kotiin katsomaan Linnan juhlia ja avaamme skumpan. Illalla menemme vielä talomme kattoterassille katsomaan ilotulitukset. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti