22.6.2015

Himos Juhannus

Heippa!

Nyt on juhannuksesta selvitty! Meitä lähti siis Himokselle 4 hengen tyttöporukka sekä J. Oltiin vuokrattu asuntoauto, jonka kävimme torstaina J:n kanssa hakemassa. Otettiin tytöt kyytiin ympäri pk-seutua ja matka pääsi alkamaan! 


Menomatkalla oli ainoastaan vähän ruuhkia ja pahimman ruuhkan ohitimme menemällä pienempää tietä. #matkallahimokseen


Suurimman osan ajasta vietimme asuntoautossa, koska ulkona satoi lähes koko ajan vettä. Se ei kuitenkaan meidän menoa haitannut ja meillä oli autossa tosi hauskaa ja viihdyimme hyvin. Pelailimme erilaisia pelejä ja joihinkin peleihin keksittiin omat säännötkin. :D


Himoksen juhannusfestarit olivat mun ensimmäiset "oikeat" festarit missä olen ollut. Olen kerran ollut Summer Soundeissa, jotka järjestetään sisätiloissa sekä Weekend festareilla, mutta molemmista olen päässyt kotiin omaan sänkyyn yöksi. Nyt pääsi siis kotimaisemista muualle Suomeen! Niinkuin kuvasta näkyy, muutama muukin (44 000 ihmistä) oli eksynyt Himokselle juhannuksen viettoon. Telttailijoita oli enemmän kuin asuntoautolla/-vaunulla tulleita, mutta asuntoauto oli mulle kuitenkin vähintä missä pystyn (suostun) nukkumaan. Täytyy olla kyllä todella sisukas, jotta pystyy viettämään 3 yötä sateessa, mudassa ja kylmässä!


Kävimme tottakai alueellakin joka päivä katsomassa parhaat esiintyjät. Yksi miinuspuoli oli turhan pitkä matka caravan-alueelta festarialueelle. Täytyy kuitenkin ajatella positiivisesti, että saipahan ainakin liikuntaa (yhtenä päivänä 21 000 askelta)! Lisäksi jotkut hyvät artistit esiintyivät huonoon aikaan (= liian aikaisin).  Torstaina jäi pari hyvää esiintyjää näkemättä, kun emme ehtineet aikaisemmin paikalle. Onneksi vielä perjantaina ja lauantaina oli hyviä artisteja, joiden biisejä pääsi fiilistelemään, tanssimaan ja laulamaan mukana!


Sunnuntaina lähdettiin kotiin päin ja ruuhkia ei näkynyt taaskaan missään?! Sehän sopi meille hyvin, jotta päästiin palauttamaan auto sovittuun aikaan. Reissu oli oikein onnistunut ja ikimuistoinen parhaassa seurassa! Ensi vuonna taitaa sitten olla testissä Himoksen mökki. ;) Kauemminkin olisin tuolla viihtynyt, mutta kiva olla taas kotona tämän höpönassun luona. <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti