31.5.2015

This week

Mooi!

Tällä viikolla on ollut kiireistä, kun J:llä on ollut muutamaa tenttiä lukuunottamatta vapaata, joten halusimme käyttää yhteisen vapaa-ajan hyödyksi. Meillä on ollut suunnitelmissa jo jonkun aikaa käydä eri museoissa ja niinpä päätimme keskiviikkona mennä Kansallismuseoon. Pienenä kävin iskän kanssa usein museoissa ja ne ovat aina kiinnostaneet minua. Menimme sopivaan aikaan museoon, kun koululaisryhmät olivat juuri lähdössä, joten saimme kiertää rauhassa lähes koko ajan kahdestaan.





Museossa oli "rukouspuu", johon sai ripustaa oman rukouksensa/toivomuksensa. Emme valitettavasti saaneet kirjoitettua omia toivomuksiamme, koska värikkäät kirjoituslaput olivat loppuneet.



Museon jälkeen suuntasimme Kamppiin ostamaan J:lle uudet kengät. Miesten vaatteiden yms. shoppailu on kyllä helppoa, kun ei mennyt kuin ehkä 20 min niin olimme jo ulkona kaupasta uusien työkenkien kanssa! :D Lopuksi kävimme vielä Forumissa syömässä herkulliset thaiwokit.

Saimme tällä viikolla uuden kameramme, joka on Samsung NX30. Tämän postauksen kuvat on siis otettu sillä. Kuvien ottaminen oikeilla asetuksilla on vielä harjoitusvaiheessa, mutta eiköhän siinä nopeasti kehity, kun pääsee kesän aikana räpsimään paljon kuvia. Kamerassa on monia hyviä puolia, mutta yksi todella positiivinen ja ainakin mulle tärkeä ominaisuus on pakko nostaa esille, nimittäin Wi-Fi. Kamerasta siirrettäessä kuvia koneelle tai puhelimeen ei tarvitse tapella johtojen kanssa vaan voi näppärästi Wi-Fi alueella siirtää ne laitteesta toiseen. Ainakin tähän mennessä olen ollut tyytyväinen kameraan. :)

Kuva täältä.

Torstaina tein itselleni viikonlopun yo-juhlia ja muutenkin kesää varten kynnet. Väriksi valitsin beigen, koska se sopii hyvin yhteen kaikkien muiden värien kanssa. Kuitenkin pelkkä beige olisi mulle ollut liian simppeli, joten kokeilunhaluisena päätin koristella kynnet vielä erikokoisilla timanteilla.




Lisäksi illalla kävimme vielä Hanko Sushista hakemassa päivällistä.



Eilen juhlittiinkin sitten J:n pikkuveljen ylioppilasjuhlia. Kuvia otettiin lähes ainoastaan vieraista kuvaushetkellä ja en ehtinyt napata kuvaa tarjottavista, joten julkaistava kuvasaldo jäi pieneksi. Ehkä parempi niin, jotta pystyin keskittymään itse tapahtumaan, ;)



Jes vihdoin oon alkanut oppia tekemään kampauksia!



Juhlat olivat mielestäni todella onnistuneet ja kaiken kruunasi upea sää. Onnea vielä kaikille valmistuneille ja ylioppilaille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti