19.7.2017

Mökkipakkauslista

Lähden tämän viikon perjantaina mökille ja teen ensi viikolla vielä kaksi päivää etätöitä mökiltä käsin, jonka jälkeen mulla alkaa keskiviikkona varsinaisesti kesäloma. En oikein osaa vielä suhtautua mitenkään tuohon lomaan, koska oon ollut 13-vuotiaasta lähtien joka kesä töissä (paitsi yhtenä kesänä). En siis ole tottunut lomailemaan ikinä kesäisin vaan enemmänkin talvisin pari viikkoa. Tottakai kuitenkin odotan tätä lomaa kovasti. :)

Suunnitelmissa on siis alkulomasta mökkeillä poikaystäväni perheen mökillä Pirkanmaalla hänen ja Lolan kanssa. Lomalla aiomme mennä fiiliksen mukaan, joten sitten, kun siltä tuntuu lähdemme mökiltä ajamaan Tornionjokilaaksoon ja vietämme siellä jonkin aikaa. Matkalla saatamme pysähdellä aina siellä missä huvittaa, kuten Tuurissa ja Kalajoella. Meidän pitää kuitenkin tulla takaisin viimeistään ennen elokuun ensimmäistä viikonloppua, koska silloin suuntaamme Pärnussa järjestettävään Baltic Weekendiin.

Koska tykkään suunnitella ja tehdä listoja kaikesta niin tein tätä reissua varten mökkipakkauslistan, jonka tekin voitte tulostaa itsellenne tai ottaa siitä vinkkejä omaan pakkaamiseen. En siis normaalisti yhden viikonlopun kestäville mökkireissuille tee pakkauslistoja, mutta nyt, kun aiomme olla kauemmin poissa niin ajattelin sen olevan tarpeellinen.

Mökkipakkauslista

Tein listan yleisesti sopivaksi eli otin siitä pois esimerkiksi Lolan tarvikkeet. Me ajamme mökille noin kolme tuntia, joten Automatkalle -kohdasta puuttuu napostelut/eväät sillä syön usein automatkalla vain jotain pientä, jonka ostan usein matkalta. Listassa ei myöskään ole vaatteiden määriä, koska nekin riippuvat niin paljon mökillä oloajasta. Pakkaan mukaan huonoja ja hyviä vaatteita, koska ne saattavat hieman kärsiä mökillä, mutta pitäisi myös pystyä liikkumaan ihmisten ilmoilla.

Läppärin aion pakata mukaan vain etätöitä varten, joten loman alkaessa laitan sen kiinni. Näin ensimmäisen kesäloman kunniaksi aion pitää katseen irti puhelimen ja tietokoneen näytöistä ja keskittyä kunnolla jokaiseen hetkeen. Haluan nauttia kesälomastani täysillä ja nähdä kaiken mitä ympärilläni tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti