21.12.2015

Waiting for Christmas

Heippa! Mulla alkoi vihdoin koulusta kuukauden joululoma. Taas sitä on selvitty tästäkin syyslukukaudesta vaikka kesäloman jälkeen se tuntuikin raskaalta! Joululoman suunnitelmissa on viettää joulu Keravalla perheeni luona, juhlia uutta vuotta J:n ja ystäväpariskuntamme kanssa sekä lähteä vielä kahdeksi viikoksi Thaimaan lämpöön. Kaikkea kivaa tiedossa siis!

Mulla on ollut syksyllä kova sisustusinspiraatio ja nyt Joulun lähestyessä kova joulusisustusinspiraatio. Ostettiin kotiimme uusi olohuoneenpöytä vanhan mentyä rikki. Ettei pöytä näyttäisi niin tyhjältä, piti siihen tottakai ostaa tarjotin erilaisilla koristeilla. Pakollinen ostos tarjottimeen oli Zara Homen ihana Black Vanilla huonetuoksu. Olisin voinut ostaa koko Zara Homen tyhjäksi, mutta kun lompakko ei antanut periksi ostaa kaikkea, ostin huonetuoksun lisäksi kuvassa näkyvän kynttilän pitsikoristeella ja keittiökuvassa näkyvät kaksi pöytätablettiliinaa.

SAM_1466-2
SAM_1483-2
SAM_1550-2 SAM_1591-2
SAM_1543-2
Pitkän etsimisen jälkeen löysin meille sopivan valkoisen joulukuusen hinta-laatusuhteeltaan.

SAM_1572-2
SAM_1569-2
Miss Helsinki kisoista saatu söpö korkokenkäjoulukuusenkoriste. <3

SAM_1575-2
SAM_1638-2
SAM_1623-2
SAM_1639-2
Tein eilen ensimmäistä kertaa ikinä joulupöytäämme varten lanttu-, porkkana-, ja bataattilaatikot. Ulkonäön perusteella ne onnistuivat hyvin ja jouluna saa nähdä miltä ne sitten maistuu! Joulusiivoukset tehtiin jo viikonloppuna ja muutamat lahjat on saatu paketoitua. Nyt voisin täksi illaksi levähtää ja mennä katselemaan jotain kivaa joululeffaa, ennenkuin huomenna suuntaan sitten jo Keravalle. Kivaa joulun odotusta kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti